Aykut Kocaman için neden bekleniyor?

Aykut Kocaman için neden bekleniyor?

Fenerbahçe'de yönetim Kocaman'la ilgili kararını vermesine rağmen hafta sonunda Saracoğlu'nda oynanacak maçta tribünlerin vereceği tepki de merak konusu oldu...

Futbol kamuoyu Fenerbahçe'nin Dick Advocaat ile ilgili yapacağı açıklamayı bekliyor... herkes Hollandalı teknik adamla yolların ayrılmasına ve gelecek sezon Aykut Kocaman'la çalışılacağının duyurulmasına kilitlenmiş durumda.

Yönetimin kararı açıklamayı geciktirmesinin arkasında ise farklı hesaplar yatıyor. 3 Temmuz sürecindeki duruşu, camiayı tanıması ile Fenerbahçe taraftarının saygısını kazansa da oynattığı futbol yüzünden Kocaman'ı isteyen taraftar sayısı oldukça az.

Taraftarların büyük çoğunluğu oynattığı futbolu beğenmediği Kocaman'ın teknik direktör olarak göreve gelmesine karşı. Yönetim de bu durumu değerlendiriyor.

Tribünlerin tepkisi de Kocaman'ın kaderini çizecek

Fenerbahçe'de yönetim Aykut Kocaman'la ilgili kararını vermesine rağmen hafta sonunda Saracoğlu'nda oynanacak maçta tribünlerin vereceği tepki de merak konusu oldu... Konyaspor maçı öncesinde başta muhalif GFB olmak üzere KFY ve UniFeb, üyelerinden maça bilet almalarını istiyor. Hafta sonunda son dönemlerin en fazla seyirci grubunun beklendiği karşılaşmada tribünlerin Kocaman'a vereceği tepkinin de ne olacağı merak konusu.

Sessizliğin ardından Fenerbahçe'de sesler yükselecek

Her türlü haberi tekzip etmesi ile tanınan Fenerbahçe yönetimi son birkaç gündür tamamen sessizliğe gömüldü... ''Dick Advocaat gitti'' deniyor. Ses yok. ''Aykut Kocaman geldi'' deniyor. Yine ses yok! Ali Şen konuşuyor, Ali Koç konuşuluyor... yine ses yok.

Fenerbahçe taraftarı ne olduğunu bilmek istiyor. Ama ses yok. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi kamuoyunu yokluyor. Ani hareket ederek zaten kendilerine tepki gösteren taraftarı karşısına almak istemiyor. Hafta sonunda oynanacak Konyaspor maçı sonrasında Fenerbahçe yönetiminin tam bir açıklama bombardımanı yapması bekleniyor.

Advocaat'la beraber Mario Been de bırakıyor

Hollanda'dan Voetbal International, Dick Advocaat'ın Fenerbahçe yönetimine sezon sounda görevi bırakacağını anlaşmaları durumunda görevi hemen bırakmak istediğini ilettiğini yazdı. Dergi ayrıca Cor Pot ve Mario Been'in de görevlerinden ayrılacağını açıkladı. Advocaat'ın Blind'in yardımcılığını bırakarak Türkiye'ye gitmesinin iyi bir karar olmadığını anladığını yazdı.

 

Fotospor