Aziz Yıldırım, Çakır’la tartıştı !

Aziz Yıldırım, Çakır’la tartıştı !

Şansal Büyüka, Maraton programında çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Maraton programını yıllardır sunan Usta gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın basın toplantısı görüntülerinin yayınlanmasının ardından sözü alan Şansal Büyüka, “Kaset yayındayken bir telefon geldi. Maçın devre arasında Fenerbahçeli yöneticiler ile Cüneyt Çakır arasında bir diyalog yaşandığı iddiası var. Hatta Cüneyt Çakır’ın olan biteni raporuna yazdığı ifade ediliyor. Teyide muhtaç bir haber” ifadesini kullandı.

CEZA GELEBİLİR

Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının devre arasında hakem soyunma odası koridorlarına giren Başkan Aziz Yıldırım ile kardeşi yönetici Ali Yıldırım’ın, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve ekibine yönelik sözleri ceza getirecek.

Daha önce de iyi hakem olmadığını iddia ettiği Çakır’ın maçtaki yönetimini eleştiren ve sinirli bir şekilde locasından koridorlara inen Yıldırım ile kardeşinin kullandıkları ifadeler ve talimat gereği orada bulunmamalarını gerektiren hükümler temsilcilerin bugün TFF’ye ulaşacak raporlarında yer alacak.

Sporx