Beşiktaş Bu Yaz Sadece S Sport Plus’ta

Beşiktaş Bu Yaz Sadece S Sport Plus’ta
Güncelleme:

Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını yenilikçi teknolojisiyle kullanıcılara sunan S Sport Plus; Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarının ardından, Beşiktaş’ın bu yaz döneminde yapacağı 3 hazırlık maçını ve 27 Temmuz Perşembe günü iç sahada oynayacağı Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme karşılaşmasını da futbolseverlerle buluşturacak.

Beşiktaş hazırlık karşılaşmalarında Augsburg, Mezőkövesd Zsóry ve Strasbourg karşısında sahaya çıkacak. Sporseverler karşılaşmaları sadece S Sport Plus’ta izleyebilecek. Şenol Güneş yönetiminde sezonun ilk maçına hazırlanan Siyah Beyazlılar 15 Temmuz Cumartesi saat 16:00’da Augsburg ile karşısında sahaya çıkacak. Augsburg maçının ardından 18 Temmuz Salı saat 19:00’da Mezőkövesd Zsóry FC, 21 Temmuz Cuma saat 19:00’da ise Strasbourg ile karşılaşacak.

 Beşiktaş’ın 27 Temmuz Perşembe günü Vodafone Park’ta oynayacağı Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme karşılaşması da yine sadece S Sport Plus’tan izlenebilecek. Bu karşılaşmada Beşiktaş’ın rakibi ise 1. Ön Eleme turundaki KF Tirana – Dinamo Batumi eşleşmesinin kazananı olacak. 

 Beşiktaş’ın nefes kesen mücadeleleri için “BJK1903” koduyla ssportplus.com üzerinden aylık üyelik alan kullanıcılar ilk ay sadece 34.99 TL ödeyerek bu süper maç programını izleyebilecek.