Beşiktaş taraftarına büyük şok !

Beşiktaş taraftarına büyük şok !

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kombine sahiplerine kötü bir haber verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün taraftarın sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Ancak Orman, kombine sahiplerine kötü bir haber verdi.

Siyah-Beyazlı taraftarların merakla beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihi, dün Fikret Orman tarafından resmen açıklandı. 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor maçı ile taraftara kapılarını açacak olan Vodafone Arena için daha önceden kombine alan taraftarlara ise Başkan Orman'dan kötü bir haber geldi. Sezon öncesi satılan kombinelerin Vodafone Arena'nın açlışıyla geçerli olacağı açıklanmıştı.

1-20160323155027.jpg

Ancak dün Başkan Fikret Orman'ın yaptığı açıklamayla bu sezonun kombinelerinin geçerli olmayacağını söyledi. Kombine sahibi taraftarların bilet almada öncelik tanınacağı ise resmi steden açıklandı.

Buna göre bu sezon elinde kombine kartı bulunan taraftarlar son 3 maçı izlemek için bilet almak zorunda. Kombine hakları ise 2016-2017 sezonundan itibaren geçerli olacak:

Beşiktaş'ın yaptığı açıklama şöyle;

Vodafone Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın kombineleri 2016-17 sezonu başından itibaren geçerli olacaktır.

11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağımız karşılaşmayla açılacak olan yeni yuvamız Vodafone Arena’da kalan iç saha maçlarımız olan Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarımızı izleyebilmek için kombine sahibi taraftarlarımızın bilet satın alması gerekecektir. Bu 3 müsabaka için kombine sahibi olan taraftarlarımız, koltuklarını her maç öncelikli olarak satın alma hakkına sahip olacaktır. Bilet satış detayları maçlardan önce açıklanacaktır.

Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.

Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.