Beşiktaş'ın transferi Melo'ya bağlı

Beşiktaş'ın transferi Melo'ya bağlı

Beşiktaş Yönetimi, Inter’in Galatasaraylı Melo konusundaki kararını da yakından takip ediyor.

İtalyan kulübüyle Lucas Leiva için yarışan siyah-beyazlılar, Galatasaray’ın Brezilyalı oyuncusunun Inter’e gitmesiyle pazarlıkta büyük avantaj yakalayacak. Bu nedenle Melo’nun gitmesini bekleyen Kartal, diğer yandan da Leiva’yı iknaya çalışıyor...

Ön libero için bir süredir Lucas Leiva ile görüşen Beşiktaş Yönetimi, Inter’in Galatasaraylı Melo konusundaki kararını da yakından takip ediyor. İtalyan kulübüyle Lucas Leiva için de yarışan siyah-beyazlılar, Melo’nun olası bir transferiyle iyice rahatlayacak.

Transferi bitirmek için dün ikinci kez İngiltere’ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bir yandan oyuncuyu iknaya çalışırken, diğer yandan da Inter’in tavrıyla da yakından ilgileniyor. “Melo gitsin” diye adeta dua eden siyah-beyazlılar, transferde daralan zaman nedeniyle Leiva’dan bir an önce karar vermesini istedi.

Lucas Leiva transferinde mutlu sona yakın olan Beşiktaş Yönetimi, aksi durumda ise listedeki diğer isimlerle masaya oturacak.  Eskişehirsporlu Lawal için bir süredir kırmızı - siyahlı kulüple temas halinde olan Beşiktaş Yönetimi, bu transferi takas yoluyla çözmek istiyor. Eskişehirspor’un peşin para istemesi, bu transferi zorlaştırdı.

Beşiktaş Yönetimi ile uzun süredir pazarlıklar içerisinde olan Eskişehirspor Yönetimi’nin, takasta Oğuzhan, Gökhan, Olcay ve Kerim gibi isimleri istemesi ise, transferi zora sokma olarak yorumlandı.

Milliyet