Beşiktaş'ta transferin gözde ismi Linnes

Beşiktaş'ta transferin gözde ismi Linnes

Sağ bek arayışını sürdüren Beşiktaş, Norveç’in Molde takımının sağ beki Linnes’i ilk sıraya aldı.

Kadrosunu sağ bekle takviye etmek isteyen Beşiktaş artık son düzlüğe girdi. Listesinde pek çok isim olan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Slaven Bilic’le koordineli olarak yürüttükleri transfer çalışmalarında 2 isim üzerinde yoğunlaştı.

TAVİZ VERİLMEYECEK

 Kartal’ın öncelikli tercihi Norveç’in Molde takımında forma giyen Martin Linnes. Transferin önceki gün bitmesini bekleyen yönetim, Molde kulübünün yeni istekleri karşısında taviz vermeden pazarlıklarını devam ettirme kararı aldı. 23 yaşındaki oyuncu için aradaki pürüzleri gidermeye çalışan Siyah-Beyazlılar, bunların da halledilmesinin ardından işi imza aşamasına getirmeyi planlıyor.
 Sezon başında da listede bulunan oyuncu, geçtiğimiz ekim ayında kulübüyle 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

PLAN, HAFTA BAŞI BİTİRMEK

 Beşiktaş’ın listesindeki alternatif isimse İsveç’in Helsingborgs takımında forma giyen Emil Krafth. 20 yaşındaki oyuncu için de Hırvat teknik adamın onay verdiği kaydedildi. Linnes için şartları sonuna kadar zorlayacak olan Siyah-Beyazlılar’ın Norveçli oyuncuda mutlu sona ulaşamazsa Krafth’ın işini bitirmeyi planladığı kaydedildi.

 75 kez Helsingborgs forması giyen İsveçli sağ bek rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısını gösterdi. 1.81 boyunda olan 20 yaşındaki genç oyuncu hücuma verdiği destekle öne çıkıyor. Kulübüyle 2016’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş yönetimi, hafta başına kadar sağ bek transferine son noktayı koymayı planlıyor.

NOTLAR...

 - Martin Linnes, Molde’nin şampiyon olduğu Norveç Ligi’nde 28 maçta forma giydi. 4 gol atıp 5 asist yaptı. 2520 dakika boyunca sahadaydı.

 - Beşiktaş’ın alternetif olarak belirlediği Emil Krafth, geride kalan sezonda Helsingborgs formasıyla 29 maça çıktı. 2569 dakika görev alırken takımı adına 1 kez ağları sarstı.

Bugün