Beşiktaş'tan Veli Kavlak'a büyük jest !

Beşiktaş'tan Veli Kavlak'a büyük jest !
Güncelleme:

Beşiktaş Yönetimi, Veli Kavlak’ın vefasını karşılıksız bırakmayacak.

Başkan Fikret Orman yıllık ücreti olan 1 milyon 100 bin euroyu (4 milyon 350 bin lira) geri çevirerek takdir toplayan tecrübeli futbolcuya gideceği kulübün ödeyeceği kiralama bedelini vereceklerini bildirdi. Siyah-beyazlıların patronu, “Yaptığın fedakârlığı unutmadık. Sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun” dedi.

Sağ omzundaki sakatlığı yüzünden 2 yılı aşkın zamandır takımdaki yerini alamayan 28 yaşındaki futbolcu geride kalan sezon senelik ücreti olan 1 milyon 100 bin euro (yaklaşık 4 milyon 350 bin lira) alacağını kulüpte bırakmıştı. 2019 yılında bitecek olan sözleşmesi kulüp tarafından dondurulan Veli Kavlak hakkı olmasına rağmen çok ciddi bir rakamı geri çevirerek yönetimin büyük takdirini toplamıştı.

Başkan Fikret Orman’ın sürekli oynaması için bir yıllığına kiralanması düşünülen Veli Kavlak’la özel bir görüşme yaparak büyük bir jestte bulunduğu ortaya çıktı.

Başkan Orman bu sezon 1 milyon 100 bin euro alacağını kulüpte bırakan Veli’ye, gideceği kulüpten alınacak kiralama ücretinin tamamını vereceklerini bildirdi.

Buna göre Beşiktaş, Veli Kavlak için gideceği kulüpten alacağı kiralama ücretini yaptığı fedakârlığa karşılık tecrübeli futbolcuya verecek. Veli, kiralık gideceği kulüpten ayrıca yıllık ücret de alacak.

‘Sana vereceğiz’

Başkan Fikret Orman’ın kısa süre önce deneyimli oyuncuyla gerçekleştirdiği görüşmede, “Yaptığın fedakârlığı tabii ki unutmadık. Alacağımız kiralama ücretini sana vereceğiz. Sen bizim için değerli bir futbolcusun ve bunu fazlasıyla hak ediyorsun” ifadelerini kullandığı aktarıldı. Eski kulübü Rapid Wien’le temas halinde olan Veli Kavlak’ın, Süper Lig’den de teklifler aldığı ve kısa süre içinde kararını vereceği vurgulandı.

Skorer