Cavcav gazetecilerden hoca ismi istedi !

Cavcav gazetecilerden hoca ismi istedi !

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, basın toplantısını takip eden gazetecilere, "Hepinizden rica ediyorum arayın beni ve söyleyin 'şunu getirelim' deyin, ben de alıp geleyim" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'daki  19 Mayıs Stadı'nın bulunduğu bölgeyle Hipodrom alanının birleştirildiği yere bir  spor kompleksi kurulmasını istediklerini söyledi.
 
TSYD Ankara Şubesi'nde düzenlenen toplantıya İlhan Cavcav, Amatör Spor  Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, şube başkanı Kerem Öncel ve  yöneticiler katıldı.
 
Ankara'daki spor alanı ihtiyacının sürekli gündeme getirilmesi  gerektiğini ifade eden Cavcav, "Bunu Ankara ve geleceğimiz için istiyoruz.  Başkentte olmamasına rağmen Konya'da stat yapıldı, Antalya da yapıldı" diye  konuştu.
 
Ankara'da 19 Mayıs ve Cebeci statlarının bulunduğunu hatırlatan  Cavcav, şöyle devam etti: "Cebeci için yıkım kararı alındı, TOKİ'ye verilmiş vaziyette. Futbol  oynanmasına da müsaade edilmiyor, çökme ihtimali var deniliyor. 19 Mayıs Stadı  için de valimizi aramak durumunda kaldım, güvenlik sertifikası almamız  gerekiyordu. Valilik de mesuliyet almak istemiyor. 20 bin kişi girerse çökme  tehlikesi yaşanır diye. Hacettepe'ye oynanacak yer bulamıyoruz."
 
Başkentte amatör takımların da oynayacağı saha olmadığını ifade eden  Cavcav, "19 Mayıs Kompleksi'nin ve hipodromun bulunduğu alanları birleştirmek  suretiyle bütün amatör branşlarda faaliyet gösterilen bir alan istiyoruz. 19  Mayıs Stadı'nın kapasitesinin artırılıp aynı yerde muhafaza edilmesi gerekir.  İnsanlar dışarıya gidip maç izlemez. Zaten seyirci sıkıntımız var" ifadelerini  kullandı.
 
Gazetecilerden "isim" istedi 
 
Cavcav, gönderilen İskoç teknik adam Stuart Baxter'a fesih bedeli  olarak 190 bin euro ödendiğini açıkladı.
 
Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini dile getiren Cavcav,  şunları söyledi: "Baxter, tazminatını almadan gitmedi. FIFA'lık olmamak için ödemek  zorunda kaldık ve 190 bin euro verdik. Arayışlarımız da devam ediyor. İçeriden mi  dışarıdan mı olur şimdi bilmiyorum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.  Kasımpaşa maçı sonrası milli arada ismin netleşeceğini umuyorum. Hepinizden rica  ediyorum arayın beni ve söyleyin 'şunu getirelim' deyin, ben de alıp geleyim."
 
Murat Kandazoğlu ise Hipodrom ve 19 Mayıs Stadı'nın bulunduğu  alanların amatör spora da hizmet edecek şekilde spor kompleksi olarak yeniden  düzenlenmesini istediklerini dile getirdi.
 
Ankara'nın spor yapılacak alana ihtiyacı olduğunu kaydeden Kandazoğlu,  "Tüm amatör branşlar bu kompleksin içinde toplanmalı. Uluslararası  organizasyonlar için de bu alana ihtiyaç var. Böyle bir spor kompleksinin  Ankara'nın marka değerini yükselteceğini de düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
 
Öncel de Ankara'nın stat problemi olduğunu ve takımların maç yapacak  saha bulamadığını söyledi. Toplantının bu konuda seslerini yetkililere duyurmak için organize  edildiğini belirten Öncel, Cebeci Stadı'nın güvenli olmadığını ifade etti. Öncel, "19 Mayıs Spor Kompleksi ile ilgili sıkıntılarımız var. Hipodrom ile 19 Mayıs  Stadı arasındaki yolun alta alınarak buranın dev bir olimpiyat kompleksi haline  getirilmesini istiyoruz" dedi.