Diego'dan bonservis resti

Diego'dan bonservis resti

Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen isimlerle görüşmelerini hızlandırdı.

Listesinin en başında ise forma giydiği iki sezonda büyük hayal kırıklığı yaratan Diego Ribas geliyor. Brezilyalı oyuncuya bir an önce kendisine kulüp bulması söylendi. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun satışından az da olsa bir gelir bekleniyor. 

Buradan gelecek paranın, UEFA ile yapılan anlaşma çerçevesinde bonservis bedeli ödenerek transferi planlanan isimlerde kullanılması düşünülüyor.    
 
Bu kapsamda Brezilyalı futbolcunun durumunu görüşmek üzere menajeri ve babası Djair Ribas, İstanbul’a geldi. Yapılan toplantıda Djair Ribas, Diego’nun bonservisini istedi.    
 
İmza parası olarak 5 milyon euro alan, yıllık 3 milyondan iki sezonda 6 milyon euro kazanan Brezilyalı futbolcunun kulübe iki sezonluk maliyeti 11 milyon euro oldu.    
 
Yönetim bu yüzden futbolcunun bonservisini bedavaya vermek istemiyor. Bu da Diego’nun babasına iletildi. Geçen sezon 5-6 milyon euro civarında Arap kulüplerinden teklifler gelse de satılmayan Brezilyalı futbolcu için yine bu kulüplerin talip olması bekleniyor.   

Milliyet