Edin Dzeko bombası patlıyor

Edin Dzeko bombası patlıyor

Yönetici Erdal Torunoğulları, UNICEF’in yardım kampanyası için ülkesine giden 30 yaşındaki santrforla bire bir konuştu

Beşiktaş'ta Edin Dzeko defteri kapanmıyor. Gomez'in büyük olasılıkla ayrılacağı siyah-beyazlı kulüpte transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın Bosna Hersek'te Dzeko ile biraraya geldiği bildirildi. 4 gün önce Saraybosna'ya giden Torunoğulları, UNICEF için yapılan yardım kampanyasında kamera karşısına geçen Dzeko ile bu kez birebir konuşma fırsatı buldu. Daha önce menajerler vasıtasıyla yapılan görüşmelerden sonuç çıkmaması üzerine 30 yaşındaki Bosnalı futbolcuyu kendi ülkesinde yakalayan Torunoğulları'nın Beşiktaş'ın teklifini ilettiği bildirildi.
 
Birkaç kez daha görüşüldü
 
Dzeko'nun ilk etapta kesin bir yanıt vermese de ılımlı konuştuğu kaydedilirken, o günden sonra birkaç kez daha kontak kurulduğu ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Yine kiralık formülü Romalı golcüden 'Gelirim' yanıtı alınması halinde kulübü ile temasa geçecek yönetimin Gomez'de olduğu gibi kiralama yöntemini deneyeceği gelen haberler arasında. Daha önce kiralık oynadığı Roma, bonservisini 11 milyon euro'ya aldığı Dzeko ile 2020'ye kadar sözleşme imzaladı. Edin Dzeko geride bıraktığımız sezon Roma'da 39 maçta 10 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.
 
Beşiktaş taraftarı seni bağrına basar
 
Torunoğulları'nın Dzeko ile para konusunu fazla gündeme getirmediği bildirildi. Boşnak oyuncunun yardım için kamera karşısına geçtiği savaşta ailelerini kaybeden çocuklara yardımda bulunduğu ifade edilirken, Torunoğulları'nun Dzeko'ya Beşiktaş taraftarının da özellikle bu konularda olan hassasiyetinden bahsettiği ve "Senin gibi oyuncuları Beşiktaş taraftarı bağrına basar" dediği kaydedildi.

Fotomaç