El Kabir'in hayali gerçek oldu

El Kabir'in hayali gerçek oldu

Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu El Kabir, Fas Milli Takımı'nın oynayacağı resmi maç kadrosuna ilk kez davet edildi.

Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu El Kabir, Fas Milli  Takımı aday kadrosuna çağrıldı.
 
Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Zaki Badou, Spor Toto Süper Lig'deki  performansıyla dikkatleri çeken 27 yaşındaki forvet oyuncusu El Kabir'i Afrika  Dünya Kupası Elemelerinde 9 Kasım Pazartesi günü oynanacak Ekvator Ginesi maçının  aday kadrosuna davet etti.
 
Forma şansı bulması halinde ilk kez resmi maçta Fas Milli Takımı'nda  görev alacak El Kabir, kırmızı-siyahlı ekipte bu sezon 10 maçta 5 gol atma  başarısı gösterdi.
 
Başkent ekibinin en golcü futbolcusu El Kabir, AA muhabirine yaptığı  açıklamada en büyük hayallerinden birinin gerçekleştiğini söyledi.
 
Milli takıma daha önce hazırlık maçı için davet edildiğini belirten El  Kabir, "Resmi maç için davet almak beni ayrıca gururlandırdı. Ülkemin en iyi  futbolcularından biri sayılarak milli takıma çağrılmam beni çok mutlu etti. Milli  takımda kazanmamız gereken iki maç oynayacağız. Teknik direktörümüzün görev  vermesi halinde ülkem için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.