Fenerbahçe harekete geçti

Fenerbahçe harekete geçti

Sarı-lacivertliler Inter’de istediği kadar şans bulamayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak için harekete geçti.

ORTA alanı yıldız bir isimle takviye etmeyi planlayan Fenerbahçe’de Fredy Guarin ismi yeniden gündeme geldi. Yaz döneminde Kolombiyalı futbolcu ile çok yakından ilgilenen sarı-lacivertliler bu oyuncunun Inter’de kalmayı tercih etmesi üzerine transferi noktalayamamıştı. Ancak Felipe Melo ve Gary Medel’in gelişiyle forma şansını iyice yitiren 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, İtalya’da mutsuz ve ayrılmak istiyor. Bunun üzerine yeniden harekete geçen Kanarya, Fredy Guarin ile temas kurdu.

ELİNDE bu bölgede Kondogbia’yı da bulunduran Inter, sözleşmesi gelecek sezon sona erecek ola Guarin’i satmaya sıcak bakıyor. Eğer İtalyan devi makul bir fiyata inerse, sarı-lacivertliler, Kolombiyalı yıldızı kadrosuna katacak. Olmazsa satın alma opsiyonlu kiralık formülü devreye girecek ve sezon sonunda bir kez daha masaya oturulacak. Orta alan için arayışlarını devam ettiren F.Bahçe yönetimi, Santos forması giyen Lucas Lima ile görüşmelerini de devam ettiriyor.

AMK Gazetesi