Fenerbahçe'nin hazırlık maçları sadece S Sport Plus'ta

Fenerbahçe'nin hazırlık maçları sadece S Sport Plus'ta
Güncelleme:

Sporda zengin yayın içeriğini ve dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını yenilikçi teknolojisiyle kullanıcılara sunan S Sport Plus’ta 2023-24 futbol sezonu Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarıyla başlıyor. Fenerbahçe'nin Pari Premier Cup Turnuvası'ndaki üç hazırlık karşılaşması da Türkiye'de canlı yayınla sadece S Sport Plus'ta izlenecek

Fenerbahçe, Süper Lig öncesi Pari Premier Cup Turnuvası'ndaki hazırlık karşılaşmalarında Zenit, Kızılyıldız ve Neftçi Bakü karşısında sahaya çıkacak. İsmail Kartal yönetiminde yeni transferleriyle, ilk maçına hazırlanan Sarı Lacivertliler 9 Temmuz Pazar günü 19.30’da Rus ekip Zenit karşısında ter dökecek. Rusya’da oynanacak karşılaşma Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. 

Zenit maçının ardından Fenerbahçe 12 Temmuz saat 19:30’da Kızılyıldız ile 15 Temmuz Cumartesi saat 14:00’de de Neftçi Bakü ile karşı karşıya gelecek. Bu sezona iddialı isimlerle başlayan Fenerbahçe’nin üç hazırlık maçı da S Sport Plus’ta canlı yayınlanacak.

Yeni teknik adam ile ilk maçı için geri sayıma geçen Sarı Kanarya’nın nefes kesen mücadeleleri için “FB1907” koduyla ssportplus.com'a üzerinden aylık üyelik alan kullanıcılar ilk ay sadece 34.99’ ödeyerek bu süper maç programını izleyebilecek.

Zenit mücadelesine kadar İstanbul’da idmanlarını sürdüren Fenerbahçe hazırlık maçları süresince Rusya’da St Petersburg’da olacak. Neftçi Bakü karşılaşmasının ardından İstanbul’a dönecek olan Sarı Lacivertli ekip çalışmalarına Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde devam edecek.