Galatasaaray golcüsüne kavuşuyor !

Galatasaaray golcüsüne kavuşuyor !

Galatasaaray yönetimi Mustafa Denizli'den golcü transferi için 2 gün süre istedi.

Sarı-Kırmızılı yönetim bonservisi elinde olan Damiao ile büyük oranda anlaşma sağladı. Ancak aksilik halinde Babel ve Bartinez hazır tutuluyor...

Donk ve Linnes transferleriyle biraz olsun rahatlayan Mustafa Denizli, golcü transferi için Sarı- Kırmızılı yönetime yoğun pres uyguluyor. Zira Tecrübeli hoca, golcü oyuncunun bir an önce transfer edilip takıma adapte olmasını istiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim ise son yaptığı görüşmeler sonrasında Denizli'ye "48 saatte forvet işi bitecek. Bize 2 gün verin" dedi.
 
Galatasaray'da forvet için en güçlü aday Santos ile bağlarını koparan ve bonservisi elinde bulunan Brezilyalı Damiao.. Bu oyuncunun bonservisi olmasa da başarılı golcü imza parasında diretiyor. Damiao ile Galatasaray arasında köprü olan Taffarel bu transferde aktif rol oynuyor.. Bu oyuncuyla büyük oranda anlaşılmasına rağmen Galatasaray'ın diğer alternatif oyuncularla da bağlantısını koparmadığı öğrenildi. Listede bulunan diğer iki golcüler ise Independiente'li Nicolas Benitez ve Hollandalı Babel..
 
LİSTENİN SON SIRASINDA İSE BABEL VAR
Arjantin Premier Lig'de 23 maça çıkarak 6 gol atan ve 4 de asist yapan Benitez, 2011 yılından beri bu takımda görev alıyor. Santrafor olarak ter döken ve daha çok forvete yardımcı olarak oynayan 1.73 boyundaki isim, sol kanatta da şans buluyor. Galatasaray'da üçüncü sırada yer alan ise eski Kasımpaşalı Babel. Hollandalı futbolcu Galatasaray'a gelmek için Donk'la haber gönderdi. Donk, dünkü basın toplantısında da "Babel Galatasaray'a gelmek için can atıyor" ifadesini kullandı.
 
ARTIK AVRUPA'YI İSTİYOR
26 yaşındaki golcü futbolcu Leandro Damião, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini açıkladı.
 
Takvim