Galatasaray'dan Denayer sürprizi !

Galatasaray'dan Denayer sürprizi !

Galatasaray, Jason Denayer'i bir kez daha kiralamak için harekete geçti.

Transfer çalışmaları için İngiltere’ye çıkarma yapan Alp Yalman ve Cenk Ergün’ün bir durağı da Manchester oldu. İkili, Jason Denayer’i bir sezon daha kiralamak üzere City yönetimiyle temasa geçti.

Galatasaray’ın futbol şubesini yöneten Alp Yalman ve Cenk Ergün, transfer çalışmaları doğrultusunda İngiltere’ye gitmişti. İlk olarak Fulham’la kontratı biten 19 yaşındaki golcü Moussa Dembele için temaslarda bulunan ikili, ardından Manchester’a geçti. Yalman ve Ergün’ün, Manchester City yönetimiyle görüşerek, Jason Denayer’i bir sezon daha kiralamaya çalıştığı öğrenildi. Belçika Milli Takımı’yla birlikte EURO 2016’da sahne almaya hazırlanan genç savunmacı hakkındaki son kararı ise takımın yeni teknik patronu Guardiola verecek. City yönetiminin kiralama formülüne sıcak baktığı, ancak Guardiola’nın kadro raporunun bekleneceği bildirildi.
 
Kampta yeşil ışık yaktı
 
Bu arada Galatasaraylı yöneticilerin, Manchester’a gitmeden önce Denayer’le Belçika kampında telefonla görüştüğü ve başarılı futbolcunun Sarı-Kırmızılı takımla yola devam etme fikrine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Fanatik