Galatasaray'ın tek gündemi Arda Turan ve Asamoah

Galatasaray'ın tek gündemi Arda Turan ve Asamoah
Güncelleme:

Florya'daki dev zirveden Arda Turan ve Kwadwo Asamoah transferi çıktı.

Süper Lig'de lider olan Galatasaray, devre arasında kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar'da transfer çalışmaları başladı. Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor toplantı yaptı.

Florya Metin Oktay Tesislerinde Başakşehir maçı öncesi yapılan toplantının konusu ara transfer ve takımdan gönderilmesi istenen oyuncular oldu. Hırvat teknik adam, sol bek ve sol açık başta olmak üzere takıma mutlaka takviye yapmasını istedi.

ASAMOAH VE ARDA TURAN İKİLİSİ

Sol bekteki ismin Juventuslu Kwadwo Asamoah olduğu biliniyor. Sol açıkta ise taraftarların bir bölümünün istemediği Arda Turan gündemdeydi. Asamoah'ın Juve'yle mukavelesi sezon sonunda bitecek. Arda Turan içinse kiralama teklifi yapılacak. Tecrübeli futbolcunun Barcelona'yla 2020'ye kadar mukavelesi bulunuyor. Her iki isim için de şartların zorlanması kararı çıktı. Takım hakkında bir rapor sunan Igor Tudor, aynı zamanda kadroda düşünmediği isimleri de belirtti.

YOLLANACAK FUTBOLCULAR BELLİ

Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde bulunan Asamoah ve Arda Turan haricinde Emre Akbaba ve Kaan Ayhan hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Scout ekibinin hazırladığı rapor değerlendirildi. Takımın yaş ortalamasını düşürme adına gelecek vaad eden futbolcular hakkında da durum değerlendirilmesi yapıldı. Gidecekler listesinde ise de Jong, Hakan Balta, Tarık, Donk gibi isimler bulunuyor. Bunlara teklif gelirse kolaylık yapılacak.

AKŞAM