Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor'a Güray çalımı

Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor'a Güray çalımı

Trabzonspor'un Güray için yaptığı takas teklifine sıcak bakmayan Akhisar, Bursaspor'la görüşmelerini sıklaştırdı.

Akhisar'da Güray Vural için Trabzonspor'la görüşmelerin devam ettiği, bu oyuncuyu isteyen Bursaspor'un da ısrarını sürdürdüğü öğrenildi.
 
Hamzaoğlu ısrarcı
 
Trabzonspor'un takas önerisine sıcak bakmayan yönetim, Bursaspor'la temasları sıklaştırdığı, yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun da bu transferde ısrarlı olduğu bildirildi.
 
Akhisar idmanı
 
Akhisar Belediyespor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu'nu yenerek haftalar süren galibiyet hasretine son vermek istiyor.
 
Teknik direktör Cihat Arslan, düşme hattındaki rakiplerinin son kozlarından birini oynayacağı hatırlatarak öğrencilerini uyardı. Mersin İdmanyurdu'nun savunma ve orta alanda sıkıntı yaşadığını ancak etkili bir hücum hattına sahip olduğunu belirten Arslan, "Rakibimiz teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Özat'la yeni bir çıkış arayacak. Kazanmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklar. İki takım için de zor bir maç olacak. Dikkatli olmalıyız" dedi.
 
Ligde ve kupada oynadığı son 9 maçta galip gelemeyen yeşil siyahlı ekip, son antrenmanını yoğun kar yağışı altında yaparken, teknik direktör Arslan, sarı kart cezalısı Güray Vural'ın yerine savunmanın solunda oynatmayı planladığı Kadir Keleş'e "Hazır ol" emri verdi.