Lukas Podolski'ye tavsiye

Lukas Podolski'ye tavsiye

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin eski Teknik Direktörü Christoph Daum, Alman Milli Takımı’nın yıldızı Lukas Podolski’ye sürpriz bir çağrıda bulundu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin eski Teknik Direktörü Christoph Daum, Alman Milli Takımı’nın yıldızı Lukas Podolski’ye sürpriz bir çağrıda bulundu. Alman basınında yer alan haberlere göre, tecrübeli teknik adam, Arsenal forması giyen ancak takımından ayrılacağı belirtilen yıldız futbolcuya, Galatasaray’a gitmesi tavsiyesinde bulundu.

Daum, “Galatasaray gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Hâlâ üst düzey bir oyuncusun ve bu kulvarda parlayabilirsin. Ayrıca İstanbul çok güzel bir şehir ve senin beklentilerini tamamen karşılar. Galatasaray’a güç katarsın ve birlikte önemli işler yapabilirsiniz” dedi.

Daum’un görüşlerinin oyuncu üzerinde önemli etki yapabileceğine dikkat çekildi. Hamza Hamzaoğlu geçtiğimiz günlerde, Podolski’yi önceden istediklerini itiraf etmiş ancak şu aşamada listelerinde olmadığını belirtmişti.

Herkes işine!

Galatasaray’da önceki gün gerçekleşen ve görev dağılımının yapıldığı yönetim kurulu toplantısında önemli kararların da alındığı bildirildi. Toplantıda, daha önceki dönemlerde yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için her yöneticinin kendi görev sahasıyla ilgili konuşması yolunda fikir birliğine varıldı. Duygun Yarsuvat döneminde, 2. Başkan Hamdi Yasaman’ın kriz yaratan söylemlerinin bu kararda etkili olduğu ifade edildi.