Mandıralı'dan yeni sezon provası

Mandıralı'dan yeni sezon provası

Hami Mandıralı ilk kez kafasındaki ideal kadroyu uygulayacak.

Bordo-mavililer, yeni sezonda kurulacak takım için ilk provasını yapacak...

Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor’da şimdiden gelecek senenin çalışmaları başladı. Ekonomik anlamda temkinli olmak zorunda olan bordo-mavililer, mevcut takım içerisinden en iyileri seçip, yeniden yapılanmaya gidecek.

Bu nedenle ligde kalan 8 maçta kadroda en verimli isimleri kullanmaya çalışacak Teknik Direktör Hami Mandıralı, özellikle yerlilere yer verecek.

Gaziantepspor deplasmanıyla yeni sezonun provalarına başlayacak olan Hami Mandıralı, sakat ve cezalıların geri dönmesiyle de ilk kez tam kadroda sahada olacak.

Bu nedenle kafasındaki ideal isimleri sahaya sürecek Mandıralı, bazı oyunculara ekstra paragraf açacak. Sol kanatta Güray Vural’ı kullanacak genç çalıştırıcı, oyun kuruculuk görevini Mehmet Ekici’ye emanet edecek. 

Özellikle Mehmet Ekici’den çok umutlu olan bordo-mavililerin hocası, Muhammet Demir’i de eski takımı karşısında oynatıp, gol orucunu bozmasını isteyecek. 
 
Ligde çıkış maçı
Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig’de bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.
Kamil Ocak Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Bordo-mavililer, 3 puan alarak deplasmandaki 8 maçlık galibiyet özlemine son vermeyi amaçlıyor.