Nani ve Volkan Şen şoku !

Nani ve Volkan Şen şoku !

Fenerbahçe'de Kayserispor maçında sakatlanan Nani ve Milli Takım'dan sakat döndüğü öğrenilen Volkan Şen'den kötü haberler geldi.

Ajax maçında forma giyemeyecek olan Alves'in ise derbiye hazır olması bekleniyor.
 
Fenerbahçe'de zorlu maçlar öncesinde Kayserispor karşısında sağ ayağına darbe alan Nani ve Milli Takım'dan sakat döndüğü öğrenilen Volkan Şen'den kötü haberler geldi.
 
2 oyuncu da UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynanacak Ajax sınavında kesin yok. Tedavisine hemen başlanan Nani'nin Galatasaray derbisinde oynaması da riskli. Kayseri'ye götürülmeyen Volkan Şen'in 2 maçta da forma giyemeyeceği gelen haberler arasında...
 
Bugün takımdan ayrı özel program dahilinde çalışan Bruno Alves'in ise Ajax karşısında takımdaki yerini alamayacağı, Galatasaray derbisine yetiştirileceği bildirildi.
 
GALATASARAY MESAİSİ BAŞLADI
 
Spor Toto Süper Lig'de dün Kayserispor'u 1-0 yenen  Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 22 Ekim Perşembe günü sahasında  Hollanda'nın Ajax takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira  yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçında ilk  11'de forma giyen futbolculara yenileme programı uygulandığı, diğer oyuncuların  ise ısınma hareketleri, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift  kale maç yaptıkları belirtildi.
 
Fenerbahçe, Ajax maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla  sürdürecek.