Pereira gitti, yüzler güldü

Pereira gitti, yüzler güldü

Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın gidişi neredeyse tüm futbolcuları mutlu etti. İdmanda görülmemiş bir neşe vardı.

Dün sabah antrenörler Fatih Yıldız ve Zeki Göle yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada F.Bahçeli futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti. Portekizli hocanın gidişi, takımda herkesi mutlu etti.

Fenerbahçe yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala takımda önemli bir değişikliğe gitti. Dün Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollarını tamamen ayıran sarı lacivertlilerde yeni bir dönem başlıyor. Bavullarını toplayıp ülkesine dönen Portekizli’nin ayrılmasıyla birlikte dün gerçekleştirilen idmanı antrenörler Fatih Yıldız ve Zeki Göle yönetti.

Sarı-lacivertliler önce salonda yarımsaat core antrenmanı yaparken, daha sonra sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Fenerbahçeli futbolcular takımda değişiklik yokmuş gibi çalışmalarına devam etti.Hatta Pereira’nın ayrılmasının ardından dünkü idmanın fazlasıyla neşeli geçmesi de dikkat çekti.