Rizespor'da 1 puan sevinci

Rizespor'da 1 puan sevinci

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah, "Kayserispor maçı bizim için önemliydi. Bu maçtan bir puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile 0-0  berabere kalan Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, bir puan  aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak iyi mücadele  ortaya koyduklarını belirterek, "Biz Kayserispor deplasmanına giderken 3 maç  kaybeden bir takım olarak gittik. Bu maç bizim için önemliydi. Bu maçtan bir puan  aldığımız için mutluyuz" dedi.
 
Takımın oynadığı futbolun kendilerini mutlu ettiğini dile getiren  Ferah, "Futbolda iyi oynayıp, kaybetmek de var. Biz de böyle bir maçı geride  bıraktık. Ortaya iyi bir oyun koyduğumuza inanıyorum. Bu maç bizim için üç  puandı. Son dakikalarda çizgiden dönen topumuz kader anıydı. Her şeye rağmen 3  maç sonra puan özlemine son verdiğimiz için mutluyuz. Bu bizim için yeni bir  başlangıç olacak" diye konuştu.
 
Ferah, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçını kazanarak, üç  puan özlemine son vermek istediklerini sözlerine ekledi.