Rüştü Reçber'den Valdes yorumu !

Rüştü Reçber'den Valdes yorumu !

Beşiktaş’ın eski kalecisi ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Rüştü Reçber, Beşiktaş’ın Victor Valdes transferinden vazgeçmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın Victor Valdes transferinde vazgeçmesi ile ilgili Rüştü Reçber, "Transfer politikaları kulüplerin iyice irdeleyerek yapması gereken bir iştir. Victor Valdes konusunda da mutlaka transfer için gerekli bilgiler toplanmıştır. Tabii ki transfer yapıp yapmamak vazgeçip vazgeçmemek iki tarafın da hakkıdır. Beşiktaş, bu hakkını transferden vazgeçerek kullanmıştır. Bu son derece normaldir. Ama şöyle bir şey de var.  Eğer günlerce oyalayıp sonradan vazgeçtik” derseniz karşı tarafı da zor durumda bırakabilirsiniz.”
 
"Sakatlığı tamamen geçmişse faydalı olabilirdi"
 
Barcelona'dan eski takım arkadaşı Victor Valdes’in performansı ile ilgili Reçber, “Victor Valdes ciddi bir sakatlık geçirdi ve çok büyük sıkıntılar yaşadı. Barcelona’dan ayrıldıktan sonra Monaco ile görüşmesi oldu ve bu sakatlık Monaco transferine engel oldu. Daha sonra Manchester United’a gitti ve zannediyorum ki yine bu sakatlığı form grafiğini etkiledi. Eğer bu sakatlık devam ediyorsa Beşiktaş’a çok fazla sağlayamazdı. Ama gerçek anlamda sakatlığı yoksa ve tamamen iyileşmişse mutlaka Beşiktaş’a faydalı olabilecek kaleciydi. Ama bununla ilgili Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve sağlık heyeti mutlaka geniş çaplı bir araştırma yapmıştır” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Haber1903