Sözleşmesindeki şok madde !

Sözleşmesindeki şok madde !

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe’ye imza atarken sözleşmesine koydurduğu şok madde ortaya çıktı.

Sarı-lacivertliler sezon sonu yeni hoca aramak zorunda kalabilir. Sözleşmesinde “Milli takıma gidebilir” maddesi bulunan Vitor Pereira’nın adı Portekiz’le anılıyor.

Fenerbahçe hesapta olmayan bir sorunla karşı karşıya kalabilir. Bu sorunun adı ise; teknik direktör Vitor Pereira’nın ayrılma ihtimali... F.Bahçe’ye imza atarken sözleşmesine sadece “Portekiz Milli Takımı’na gidebilir” maddesi konulan Vitor Pereira’nın normalde sözleşmesi 2017 sezonu sonunda bitecek. Ancak başarılı teknik adam her an sözleşmesindeki özel maddeyi uygulamaya koyabilir. Çünkü Portekiz Milli Takımı’nın başına geçmesi gündemde.
 
Euro 2016’dan sonra
 
Portekiz’i çalıştıran Fernando Santos ile yollar ayrılmak üzere... EURO2016 sonunda yani Temmuz’da milli takımı ile sözleşmesi sona erecek olan Santos’la mukavele uzatılması düşünülmüyor. Portekiz medyasına göre bu görev için en güçlü aday F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira.
 
Pereira dünden razı...
 
Portekizli çalıştırıcı da ülkesinin milli takımının başına geçmeye dünden hazır ve yakın çevresiyle de bunu sürekli paylaşıyor. F.Bahçe Yönetim Kurulu ise böyle bir durum için henüz B planını hazırlamamış durumda ve sezon sonunu beklemeyi tercih ediyor.
 
Yeni Yüzyıl