Süper Lig'i yıkıp gitmişti... Nwakaeme transferi bitti!

Süper Lig'i yıkıp gitmişti... Nwakaeme transferi bitti!
Güncelleme:

Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla herkesi kendine hayran bırakan Anthony Nwakaeme'nin kariyerinin son imzası için son bir adım kaldı.

2018 yılında transfer olduğu Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla herkesi kendine hayran bırakan Anthony Nwakaeme'nin adı adı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılıyordu.  

Ancak Nwakaeme kariyer planını yaptı ve 2026 yılına kadar anlaşma sağlandı.

Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu haberleri sıkça dile getirilen Anthony Nwakaeme, profesyonel kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanıyor. Adı Süper Lig devleriyle de anılan deneyimli futbolcu, Al-Fayha'da emekli olacak.

Gelecek hafta 34 yaşına girecek olan Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan temsilcisiyle yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 2024 yılında bitecek olan kontratını 2026'ya kadar uzatacak olan Nwakaeme, 36 yaşına kadar takımda kalacak.

Anthony Nwakaeme, Al-Fayha ile sözleşmesini tamamlamasının ardından emeklilik kararını açıklayacak. Nijeryalı futbolcunun maaşında da ciddi bir iyileştirmeye gidilecek.

Trabzonspor'un yaşadığı tarihi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme, o sezon çıktığı 30 lig maçında 13 gol, 10 asistlik katkı vermişti.  

Deneyimli yıldız bu sezon Suudi Arabistan'da ise 14 lig maçına çıkıp 7 gol, 3 asistlik istatistik yakaladı.