Töre'nin yerine o gelecek !

Töre'nin yerine o gelecek !

Gökhan Töre'nin West Ham'a gitmesi durumunda yerini Aras Özbiliz dolduracak.

Kartal’ın devre arasında Spartak Moskova’dan transfer ederek, Rayo Vallecano’ya kiraladığı Aras Özbiliz yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Ermenistan Milli Takımı ile ABD’de hazırlık maçları oynayan siyah-beyazlı oyuncu sezon öncesi baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Geçtiğimiz günlerde erkek bebeği dünyaya gelen Aras, İspanya’da fazla forma şansı bulamasa da, Beşiktaş’ta kendine yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Başkan Fikret Orman’ın uzun çabalar sonunda transfer ettiği Aras Özbiliz, Gökhan Töre’nin West Ham United’a gitmesi durumunda bu futbolcunun boşluğunu dolduracak. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yeniden eski günlerine dönmesini beklediği Aras’ın, yaz tatilini uzun tutmayarak sezonu erken açacağı öğrenildi.

Yeni sezonda Quaresma, Olcay ve Kerim gibi yetenekli kanat oyuncularıyla rekabet edeceği için işi sıkı tutan 26 yaşındaki oyuncuya en büyük desteği ise babası İhsan Özbiliz veriyor.

3 maçta forma giydi

Aras Özbiliz, La Liga’dan düşen Rayo Vallecano’nun formasını sadece 3 maçta giydi. Toplam 101 dakika sahada kalan genç futbolcu gol atmayı başaramazken 1 asistle sezonu bitirdi.