Trabzonspor'un Hami Mandıralı planı ortaya çıktı !

Trabzonspor'un Hami Mandıralı planı ortaya çıktı !

Trabzonspor'da Hami Mandıralı dönemi başlarken, yönetimin genç teknik adam için düşüncesinin çok farklı olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da göreve başlayan Hami Mandıralı'nın 6 ay teknik direktör olarak görev yapacağı, sezon sonunda gelecek yabancı hocayla beraber çalışmasının düşünüldüğü öğrenildi.

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu'nun ayrılışıyla Hami Mandıralı dönemi başlarken, yönetimin genç teknik adam için düşüncesinin çok farklı olduğu öğrenildi. Hami Mandıralı'nın 6 aylığına teknik direktör olarak görev yapacağı, sonrasında ise gelecek hocanın yardımcılığı görevini üstleneceği kaydedildi.
 
Lucescu ve Mazzari şartı!
Hami Mandıralı'nın bu teklifi tecrübeleriyle dikkat çeken Mircea Lucescu ve Walter Mazzari için kabul ettiği öğrenilirken, genç teknik adamın takım hakkında da yeni hoca göreve geldiğinde ayrıntılı bir rapor sunacağı bildirildi.
 
Bilindiği üzere Mircea Lucescu'nun CEO olarak göreve gelip, takımı da oğlu Razvan Lucescu'nun çalıştırması gündeme gelmiş ancak bordo-mavili yönetim bu öneriye sıcak bakmamıştı. Trabzonspor yönetiminin Lucescu'nun Hami Mandıralı ile çalışmasını çok istediği belirtildi.
 
Lucescu açıklaması!
Öte yandan Mircea Lucescu için Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin’den açıklama geldi. Ukrayna’da bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Palkin, ''Lucescu’nun sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı başkanın sorumluluğunda olan bir konu. Yakın zamanda bir karar verecek. Ama ne karar verilirse verilsin bu kulübün uzun vadeli hedefleri doğrultusunda olacaktır'' ifadelerini kullandı.
 
Tebrik yağmuruna tutuldu
Bu arada Trabzonspor'da görev başlayan Hami Mandıralı, bordo-mavili taraftarları heyecanlandırdı. Hami Mandıralı'nın eşi Şebnem Mandıralı, gelen yoğun tebrik mesajları sonrasında Facebook hesabından, ''Ulaştırdığınız hayırlı olsun mesajlarına çok teşekkür ederiz. Yüreği güzel insanlar. Sağolun hep varolun'' şeklinde yazdı.
 
Trabzonspor KAP'a bildirdi
Trabzonspor, Çarşamba gecesi, teknik direktörlük görevi için Hami Mandıralı ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
 
Fotospor