Türkiye'ye geldi patlama oldu

Türkiye'ye geldi patlama oldu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Simon Kjaer, sosyal medyada patlama yaptı.

Simon Kjaer'in twitter hesabında patlama oldu, Danimarkalı futbolcu 22 bin artan takipçi sayısını ve Fenerbahçe taraftarının tavrını yorumladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Simon Kjaer, sosyal medyada patlama yaptı. Sarı-lacivertlilere imzayı atan Danimarkalı futbolcuya Türkiye'de gösterilen ilgiyi mercek altına alan vatandaşları, oyuncunun yeni adresinde hemen benimsendiği ve çok sevildiği yorumunu yaptı.

Danimarka basınında 'Türkler Kjaer'i çok sevdi' başlığıyla yer alan haberde, 26 yaşındaki savunmacının twitter hesabındaki hareketliliğe dikkat çekildi. Kjaer'in Fenerbahçe ile anlaşalı 5 gün olduğuna vurgu yapılırken, bu sürede futbolcunun takipçi sayısının 22 bin arttığı belirtildi. Türkiye'ye ilk geldiğinde 44 bin olan takipçi sayısının kısa sürede 66 bini geçtiğinin altı çizildi.

Konuyla ilgili Ekstrabladet gazetesine bir açıklama yapan Simon Kjaer, "Hem İstanbul hem de twitter üzerinde bana yapılan sıcak karşılamadan dolayı şaşkına döndüm. Her şey üst düzey futbolun ve Fenerbahçe'deki büyük tutkunun emarelerini taşıyor. Kulübün sadık taraftarının gösterdiği tutkuyu seviyorum" dedi.

Danimarkalı futbolcu şöyle devam etti: "Her şey daha ben Hamburg'dayken başlamıştı ve İstanbul'da da devam etti. Medyanın ilgisi, çekilen fotoğraflar ve twitter... Hepsi bunun kanıtı. Ailem ve ben çok iyi karşılandık. Bu ilginin karşılığını vermek. taraftarın beklediği şampiyonluğa ulaşmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.  

Milliyet