Umut Bulut patladı ! ''Demba Ba'ya kaçırınca...''

Umut Bulut patladı ! ''Demba Ba'ya kaçırınca...''

Umut, maçın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarından yine yayıncı kuruluşu eleştirdi.

Bu sezon ilk golüne imza atan Galatasaraylı oyuncu, yayıncı kuruluşu eleştirdi, “Özellikle Lig TV’de, Demba Ba kaçırınca ‘imkansızı başardı’, ben kaçırınca ‘saç baş yoldurdu’ diyorlar” ifadesini kullandı.

Galatasaray’a üç puan kazandıran golün sahibi Umut, bu sezon ilk golüne ulaşırken, maçın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarından yine yayıncı kuruluşu eleştirdi.

Sarı-kırmızılı golcü, “Özellikle Lig TV’de, Demba Ba kaçırınca ‘imkansızı başardı’, ben kaçırınca ‘saç baş yoldurdu’ diyorlar. Bu haberleri yaparken biraz dikkatli olunmalı” ifadesini kullandı.

Gaziantepspor maçıyla ilgili de konuşan Umut Bulut, şunları söyledi:

“Öncelikle geçen haftadaki Trabzonspor galibiyetinin anlamlı olması için bu maçı kazanmamız lazımdı. Bugün (dün) de çok şükür kazandık. Gol attığım için ayrıca mutluyum. İnşallah galibiyetlerle güvenimizi daha da artıracağız.”

Tek sıkıntılarının basit goller yemek olduğuna vurgu yapan Umut Bulut, “Eğer bu sorunu çözebilirsek her alanda çok başarılı olabiriliz. Burak’ın yokluğunu mutlaka hissedeceğiz ama ben, Podolski ve diğer arkadaşlarımız yokluğunu hissettirmemeye çalışacağız” diye konuştu.