Vitor Pereira basına neden kızgın ?

Vitor Pereira basına neden kızgın ?

Gençlerbirliği ve Antalyaspor maçlarından sonra basın toplantısında soru almayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın bu davranışının nedeni belli oldu.

Gençlerbirliği maçının ardından Antalya karşılaşmasındaki basın toplantılarını da soru almadan bitiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira’nın neden böyle tepki verdiği ortaya çıktı.

Futboldan çok oyuncular üzerinden sorular gelmesine sinirlenen Portekizli, gazetecilere tavırlı. Vatan gazetesinin haberine göre; kasıtlı sorular yöneltildiğini savunan başarılı hoca özellikle soruların hep Volkan Şen, van Persie, Fernandao gibi belirli kişiler üzerinden gelmesine tepkili.

"Kimse futbolumuzun ve maçın kritiğini yapmıyor. Biri gelip de bana'Maça nasıl hazırlandınız, savunma kurgunuzla ilgili neler düşünüyorsunuz, duran toplar konusunda nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz, oyun formasyonlarınız nelerdir?' demiyor"

‘SAHADA KALALIM!’

"Hep kimin oynayıp, oynamadığı ile ilgileniyor. Buradaki amaç bana yöneltilen sorulara vereceğim cevaplarla kavga ortamı oluşturmak. Sezon başından bu yana o kadar maç yaptık, gelen sorular farklı değil. Bu kavga ortamına girmek istediğim için böyle bir tepki verdim. Bir gün bana saha içiyle ilgili sorular gelirse çok mutlu olacağım ve sadece futbolu soranlarla futbolumuzu konuşacağım. İşte o zaman her soruya içtenlikle cevap veriririm. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

"GOL OLDUĞUNU SEVİNÇTEN ANLADIM"

Antalya karşılaşmasının ardından soyunma odasında konuşulan başlıca konu Şener’in jeneriklik golüydü.

Arkadaşları oyuncuya övgüler yağdırırken, en ilginç yorum Pereira’dan geldi. Portekizli hoca “Şener, golün çok güzelmiş ama göremedim. Çünkü o kadar güzel ve hızlı vurmuşsun ki topa, gol olduğunu tribünler sevinince anladım” sözleriyle öğrencisini tebrik etti.