Vitor Pereira'nın eylem planı

Vitor Pereira'nın eylem planı

Portekizli hoca, 4 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı hazırlıkları için 4 ana başlık hazırladı... Vitor Pereira "Daha güçlü bir Fenerbahçe" için işi sıkı tutacak...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımın 17 maçlık performansını masaya yatırarak ikinci yarı için bir eylem planı hazırladı. Portekizli, ilk 17 maçtaki rakamları baz alarak takımın eksik görülen yerlerine neşter vuracak. 4 Ocak'ta açılacak 2. yarıyla birlikte artık antrenmanlarda eksik görülen noktalara ağırlık verilecek. İşte Pereira'nın raporu ve ikinci yarıyla birlikte müdahale edilecek noktalar:

1- HIZLI PAS BAĞLANTISI
Takımın pas hızı yeteri kadar yüksek değil. Özellikle hücuma geçiş noktalarındaki pas bağlantılarının hızlandırılması sağlanacak.

2- SON VURUŞ İDMANLARI
Takım yeteri kadar gol pozisyonu buluyor. Ancak bunu bitirmede sıkıntı yaşıyor. Son vuruş konusunda çalışmalar yapılacak.

3- DAHA GÜVENLİ DEFANS
Duran toplardan yenen gol oranı hayli yüksek. Bunun en büyük sebebi olarak alan savunmasındaki eksikler görülüyor. Bu eksiklerin giderilmesi için daha fazla duran top çalışması antrenman programlarına dahil edilecek.

4- DAHA ÜRETKEN HÜCUM
Orta alan oyuncularının ceza sahasına girme sayısı, pozisyona girme sayısı, gol-asist sayısı gibi istatistiklerde zayıf kaldığı gözleniyor. Bu bölgede üretkenliğin artması için F.Bahçe'de bu oyunculara özel programlar uygulanacak.

Takvim