Yeni stat 2017'de açılacak !

Yeni stat 2017'de açılacak !

Yeni stadının tamamlanmasını bekleyen Akhisar, gelecek sezonda da Manisa 19 Mayıs Stadı'nı paylaşmak zorunda kalacak. Akhisar Arena kapılarını 2017-2018 sezonunda açacak.

Spor Toto Süper Lig’de 5’inci sezonuna girmeye hazırlanan Akhisar Belediyespor’da Başkan Hüseyin Eryüksel, 2017-2018 sezonunda iç saha maçlarını Akhisar Arena’da oynayacaklarını söyledi.

Yüklenici fimadan alınan stat projesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredildiğini hatırlatan Başkan Eryüksel, “Kaba inşaat gelecek sezonun devre arasında biter. Daha sonra zeminin oturmasını bekleyeceğiz. Çimlerin yıpranmaması için önümüzdeki sezon stadımıza geçmeyeceğiz. Ancak 2017-2018’de rakiplerimizi Akhisar Arena’da konuk edeceğiz. Yıllardır yaşadığımız tesis sorunu son bulacak” dedi. Yeni sezon çalışmaları hakkında da bilgi veren Hüseyin Eryüksel, bu konuda şunları söyledi:

“Transferde şu ana dek Fenerbahçeli Serdar Kesimal ve Kayserisporlu Ömer Bayram’la anlaştık. Acelemiz yok. Geçen sezon 34 haftada 46 puan topladık. Yeni sezonda daha fazlasını hedefliyoruz. Ligi en kötü 6’ncı bitirmek istiyoruz. 4 sezondur hep üste koyarak ilerledik. Yine bir seviye daha iyi olacağız.”

Kolombiyalı golcüleri Rodellaga hakkında çıkan transfer haberlerine kulak asmadıklarını belirten Başkan Eryüksel, “Her çıkan haberlere cevap veremeyiz. Şu an hiçbir kulüple görüşme yok” diye konuştu.