Gecenin yıldızı konuştu !

Gecenin yıldızı konuştu !

Josef de Souza, Lokomotiv Moskova maçının ardından konuştu.

Josef forvetlerin sustuğu maçta 2 nefis golle yıldızlaştı, “Kariyerimde 2. kez bir maçta 2 gol attım ama bu goller Avrupa’da olduğu için daha önemli” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin orta sahadaki çalışkan ismi Josef de Souza attığı sürpriz gollerle Lokomotiv Moskova’yı yıkan isim oldu.

Brezilyalı futbolcu ilk yarı Gökhan Gönül’ün ortasında harika bir kafa golüne imza atarken hem sarı-lacivertli takımı üstünlüğe taşıdı hem de Rus ekibinin kilidini açtı. Josef ikinci yarıda bu kez Caner’in ortasında kendisinin ve Fenerbahçe’nin ikinci golünü atarak maça damgasını vurdu.

Josef, Teknik Direktör Pereira tarafından 84. dakikada oyundan alındı. Taraftarların ayakta alkışladığı Brezilyalı futbolcu yerini Kadlec’e bıraktı.

Maçın adamı Josef de Souza kariyerinin en önemli gollerinden ikisini attığını belirterek çok mutlu olduğunu söyledi.

Brezilyalı yıldız, “Kariyerimde ikinci defa bir maçta iki gol attım ancak bu goller daha önemiydi. Çünkü çok önemli bir Avrupa Ligi maçında attım bu golleri. Umarım Moskova’daki rövanşta bu turu geçerek yolumuza devam ederiz” dedi.

Ligdeki Kasımpaşa maçında cezası yüzünden forma giyememesini de değerlendiren Josef de Souza, “Oynamadığımız zaman sahada olmayı özlüyoruz. Ama biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı aslında. Bu maçla birlikte geri döndüm ve gollerimi attım. Oynadığım süre boyunca takıma faydalı olmaya çalıştım” dedi.