Vida'dan 4.5 yıllık imza !

Vida'dan 4.5 yıllık imza !
Güncelleme:

Beşiktaş, 28 yaşındaki Hırvat soyunma oyuncusu Domagoj Vida ile resmi sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Domagoj Vida ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi.

İşte siyah beyazlıların KAP’a yaptığı açıklama;

“Domagoj Vida ile 2017-2018 Sezonu 2.devresinden itibaren 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla”

Tecrübeli stoper için tören düzenlendi. İşte imza töreninde Fikret Ormanve Vida'nınsözleri:

FİKRET ORMAN

-VIDA'YA TÜRKİYE'DEN DE TEKLİFLER GİTTİ

"Bugünkü lansmana hoşgeldiniz. Herkese iyi seneler diliyorum. Allah sağlık ve huzur versin. 2016-17 gibi Beşiktaşlıları sevindireceğimiz bir yıl olsun. Vida çok konuşuldu. Beşiktaş'ta gündem oldu. Onun için de kamuoyunu çok meşgul etti. Dönem dönem espriler yaptık. Sonucunda bugün mutlu bir imza atıyoruz. Vida'ya hoşgeldin diyorum. Bizde imzalar kalplere atılır, kağıda atılmaz diyorduk. Bu transfer öyle bir transfer. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Onunla dar bir zamanda görüşmüştüm. O zaman da aramızdaki ilişki sağlam temellere oturdu. Bu süreçte çok teklif aldı. Türkiye'den de teklifler gitti. O da her seferinde "Beşiktaş'a söz verdim" dedi. İlk günden bu yana çizgisini değiştirmediği için camia başkanı olarak kendisine teşekkür ediyorum. Beşiktaş oyuncusu olmadığı sürede karakterini ortaya koyduğu için çok mutluyum. 4.5 yıllık bir serüven başlayacak. Beşiktaş ailesi içerisinde mutlu günler yaşayacağımıza eminim. Siyah Beyaz Vida'ya çok yakıştı. Umut Güner ve ekibine yapmış olduğu işten dolayı teşekkür ediyorum. Vida'ya futbolu burada bıraktırırız"

-HER TRANSFER BEŞİKTAŞ'IN LEHİNE BİTER-

"Her transfer Beşiktaş'ın lehine biter. Aile kültürü bizde vardır. İnşallah diğerleri de öğrenir"

-CENK TOSUN'A ÇİN'DEN 35 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GELDİ-

"Beşiktaş ciddi bir kurumdur. Bütün hareketleri, adımları ciddiyet üzerine gider. Uluslararası futbol kurallarına uygun gider. Oyuncularımıza teklif gelmesi çok normaldir. Beşiktaş ciddi bir kurumdur. Fiyat arttırma haberleri yalandır. Cenk çok kıymetli bir oyuncu. Cenk'e Everton'ın teklifi var ama Çin'den 35 milyon Euro'luk teklif geldi ve gündeme bile getirmedik. Cenk'in oynama isteğide bizim için önemli. Ben seyahatteyken İkinci Başkanımız bu görüşmeleri götürdü. Görüşmeler devam ediyor. Hayırlısıysa olur, değilse olmaz. Sezon sonunda da hedeflerimiz var. Kendimizin stratejisine göre hareket ediyoruz. Şu anda bitmiş bir şey yok. İstediğimiz şartlar oyuncumuzun ve bizim lehimize olursa anlaşma olur"

-TRANSFER HİÇBİR ZAMAN BİTMİYOR-

"Vida, arkadaşı olduğu için Mandzukic'i söyledi. Pepe de Ronaldo'ya söylüyor. Bu bir dünya sloganı oldu. Orada espiri var. Beşiktaş'ta transfer hiçbir zaman bitmiyor. Vida ile görüşmelere 6 ay evvel başladık. Bir anda oluşan şeyler değil. Transferde de görüşmelerimiz her zaman devam ediyor. Bizde iyi bir şeyler yapmak için gayret ediyoruz. Devre arası yeni başladı"

-ÖNÜMÜZDE 1 AY VAR-

"UEFA listesine bildireceğimiz liste Vida ile beraber 14 kişidir. Takımda şans bulamayanların oynaması açısından isteğim var. Bunlar süreç içerisinde görülecek şeyler. Önümüzde 1 ay var."

DOMAGOJ VIDA

-BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM-

"Herkese merhaba. Sayın başkanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Umut Güner'e çok teşekkür ediyorum. Transfer sürecinde çok ilgilendi. Menajerim Uğur Avadan'a teşekkür ediyorum. Herkesten saygı gördüm. Sayın başkanımızın dediği gibi büyük bir camia ve aileye geliyorum. 4.5 yıl burada sizlerle olacağım. Bütün çalışanların, basın mensuplarının, taraftarların yeni yılını kutluyorum. Her şey gönüllerince olsun"

-KENDİMİZİ BEŞİKTAŞ'TA KANITLAYACAĞIZ-

"Daha önce Milli takımlarda da Beşiktaşlı oyunculara karşı mücadele ettim. Lens ve Mitrovic ile beraber oynadım. Biz kendimizi Beşiktaş'ta kanıtlayacağız"

-BANA ÇOK YAKIN İLGİ GÖSTERDİLER-

"Başkanım görüşmeye geldiğinde orada ben etkilenmiştim. Bana çok yakın ilgi gösterdiler. Eşim ile Beşiktaş'ı tercih ettik. En büyük sebebi budur. Ben artık Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Diğer kulüpler beni ilgilendirmiyor. Adımın Türkçe anlamı komik geliyor"

"Kiev -Beşiktaş maçında 2 metrede duran arkadaşlarımı duyamadım. Sabırsızlıkla bekliyorum"

Seçiniz...