''Final heyecanı yaşamak istiyoruz''

''Final heyecanı yaşamak istiyoruz''

Gültekin Gencer, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup müsabakalarını ilk sırada tamamlamayı istediklerini belirtti.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup müsabakalarını ilk sırada tamamlamayı istediklerini belirterek, "Kupada finale kadar gidip yeni stadımızda, Antalya Arena'da final heyecanı yaşamak istiyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakasında Antalyaspor ile Giresunspor yarın, Antalya Arena'da karşılaşacak. Mersin İdman Yurdu galibiyetiyle moral bulan Antalyaspor, kupa maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı beyazlılar, Mehmet Uğurlu ile takım kaptanı Eto'o koordinasyonunda gerçekleştirilen antrenmanda, istasyon çalışması yaptı. Taktik ve şut çalışmasıyla sona eren antrenmanda taktik çalışmasının yöneten Eto'o, oyunu sık sık durdurarak arkadaşlarına uyarıda bulundu.
 
"KÖTÜ TEZAHÜRATIN AFFI YOK"

Antrenmanı Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Mersin İdman Yurdu maçında stattaki 6 bin civarındaki seyircinin takımı 90 dakika desteklemesinden dolayı teşekkür eden Gencer, bu maçı çok sayıda taraftarın Osmanlıspor karşılaşmasındaki kötü tezahürat nedeniyle statta izleyemediğini söyledi. Taraftara desteğinden dolayı teşekkür eden Başkan Gencer, maçlarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
 
Başkan Gencer, "Bu maçta Antalyaspor'u seyretmekten mahrum olmuş seyircilerimiz var. Tribünlerde daha duyarlı olmalıyız. Türkiye'de bu işin artık affı yok. Bu sistemden dolayı yapılan olumsuz her şeyde anında tribün kapatılıyor. Bu da güzel şey değil. İki kendini bilmezin yaptığı tezahürattan sonra tribündeki herkes Antalyaspor'u izlemekten mahrum bırakılıyor" diye konuştu.
 
Kupanın önemi Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptaki ilk maçlarını yarın Giresunspor'a karşı oynayacaklarını da hatırlatan Gültekin Gencer, gruptan lider çıkmak istediklerini kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası final maçının mayıs ayında Antalya Arena'da oynanacağını anımsatan Gencer, "Bizim için kupanın önemi, final maçının Antalya'da oynanacak olması. Kupada finale kadar gidip yeni stadımızda, Antalya Arena'da final heyecanı yaşamak istiyoruz" dedi. Gencer, taraftarın Giresunspor'la oynanacak kupa maçında tribünü doldurarak takımı desteklemesini istedi.
Final heyecanı yaşamak istiyoruz