Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Fellaini'nin peşinde

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Fellaini'nin peşinde
Güncelleme:

Beşiktaş girişimleri sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe de sezon sonu serbest kalacak olan Fellaini için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan üç büyüklerde hareketli dakikalar yaşanıyor. Beşiktaş yönetiminin İngiliz ekibi Manchester United forması giyen Marouane Fellaini için resmi girişimlere başlamasının ardından. Galatasaray ve Fenerbahçe de Ocak ayında serbest kalacak Faslı yıldız için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Galatasaray randevu aldı

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fellaini konusunda Beşiktaş'ın attığı bu adımın ardından Galatasaray da devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar, 29 yaşındaki yıldızın menajerinden randevu aldı.

Fener Dirar kozunu kullanacak

Cimbom sezon başı da Fellaini için ciddi girişimler yapmıştı. F.Bahçe de Faslı yıldızla ilgili yarışa katılan kulüpler arasında. Yönetim, Fellaini'nin kardeşiyle arkadaş olan Dirar'ı devreye soktu.

Birçok ülkeden teklif geliyor

Üç büyük kulüp de sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katabileceği Fellaini'ye Ocak ayında imza attırmayı düşünüyor. Fakat yıldız futbolcuya birçok Avrupa ülkesinden de teklif geliyor.