Liverpool'u Vardy yıktı !

Liverpool'u Vardy yıktı !
Güncelleme:

İngiltere'nin flaş takımı Leicester, Liverpool'u mağlup etti.

Ada'da ve Avrupa futbolunda sezonun en flaş takımı Leicester City, Liverpool'u sezonun adamı Jamie Vardy ile geçti! İngiliz forvetin ilk golü yıllarca unutulmayacak cinstendi!: 2-0.

İngiltere Premier Lig’in 24. haftasında Leicester City ile Liverpool karşı karşıya geldi. King Power Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.

Boxing Day’da 1-0 yenilerek zirve yolunda yara aldığı rakibini bu kez yenmek isteyen Vardy ve arkadaşları, zorlu fikstürün ilk ayağını kayıpsız geçti. Leicester gelecek hafta en yakın takipçisi Manchester City ve sonrasında Arsenal ile karşılaşacak.

İlk yarısı golsüz geçilen mücadelede Jamie Vardy sahneye çıktı. İngiliz golcü 60. dakikada Mahrez’in harika pasında, harika bir gol attı. Vardy’nın enfes vuruşu Mignolet’yi çaresiz bırakarak ağlarla buluştu. Bu golden sonra King Power’daki taraftarlar çılgın bir sevinç yaşadı.

Bu golden sonra tehlikeli ataklarını sürdüren City, 71. dakikada yine Vardy ile golü buldu. Ceza sahasında düşerken topa vuran Leicester forveti skoru 2-0’a getirdi. 29 yaşındaki futbolcu bu sezonki 24. maçında 18. golünü attı.

Geride kalan dakikalarda Liverpool skoru değiştiremezken, Leicester City 50 puana yükseldi. Liverpool ise 34 puanda kaldı.