Ribery kalmak istiyor !

Ribery kalmak istiyor !
Güncelleme:

Franck Ribery, kulübüyle sözleşmesini uzatmak istediğini açıkladı.

Sakatlığından dolayı uzun bir süredir forma giyemeyen Ribery, Bild  gazetesine yaptığı açıklamada, 11 aydır futboldan uzak kalmasının kendisi için  zor olmasına rağmen yeşil sahalara geri dönmeyi başaracağına inandığını belirtti.
 
Kariyerinde kazanmak istediği şampiyonluklar olduğunu ifade eden  Ribery, nisan ayında 33 yaşına gireceğini ve 9 yıldan bu yana forma giydiği  Bayern Münih'te kupalar kazanmak için çok fazla zamanı kalmadığını söyledi.
 
Ribery, kulübüyle sözleşmesinin 2017'de sona ereceğinin hatırlatılması  üzerine ise "Uli Hoeness ve Karl-Heinz Rummenigge ile konuştum. 1-2 yıl daha  burada kalmak istiyorum. Ribery ve Bayern Münih, bunlar birbirine ait"  ifadelerini kullandı. 
 
Fransız milli futbolcu, bir İngiliz takımının kendisine 2 kat daha  fazla ücret vermesi durumunda nasıl cevap vereceği yönündeki soru üzerine "Daha  fazla para isteseydim Çin'e giderdim. Bir teklif almıştım. Bu beni  ilgilendirmedi. Taraftarlarla sevinmek, Bayern Münih ile şampiyonluklar kazanmak  istiyorum. Burası benim kulübüm" değerlendirmesinde bulundu.
 
Ribery, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda  Almanya'nın kupayı müzesine götüreceğine inandığını da vurguladı.