Cem Kotan'dan coşkulu final: Seçim kampanyasına coşkulu final

Cem Kotan'dan coşkulu final: Seçim kampanyasına coşkulu final
Güncelleme:

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, seçim kampanyasının son gününde araç konvoyu ile ilçeyi turladı, ardından partililerin neşeli molasına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın yaklaşık 3 aydır süren yoğun seçim kampanyasının son gününde araç konvoyu düzenlendi. “Çağdaş, laik yarınlar için Konyaaltı Konvoyu”  çağrısıyla düzenlenen araç konvoyu için partililer ve vatandaşlar, sabah erken saatlerden itibaren Pınarbaşı Pazaryeri’nde toplandı.

Cem Kotan, eşi Demet Ayne Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz,  CHP Konyaaltı Yerel Seçim Komitesi Başkanı ve 22. Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk ile birlikte partililer ve gönüllüler, araçlarıyla Pınarbaşı Pazaryeri’nden hareket ederek Siteler, Altınkum ve Hurma güzergahından geçti. Yol boyunca vatandaşlara el sallayan, teşekkür eden Cem Kotan’ın araç konvoyu yine Pınarbaşı Pazaryeri’nde son buldu.

HUZURA HUZUR KATACAĞIZ

Konvoyun sona ermesinin ardından pazaryerinde toplanan vatandaşlar ve partililer, konvoy etkinliğini çeşitli oyunlarla neşeli bir şekilde kapattı. Cem Kotan ve eşi Demet Ayne Kotan’ın halaybaşı olduğu halay coşkusu, Cem Kotan’ın erik dalı, zeybek, Ankara havası gibi oyunlara da katılmasıyla devam etti.

Kısa neşeli molanın ardından partililere ve vatandaşlara seslenen CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, “Biz Konyaaltı’nın huzuruna huzur katmaya geliyoruz” dedi.  Partililere, gönüllülere ve vatandaşlara bir kez daha teşekkür eden Cem Kotan, ayrıca yarın herkesin sandığa gitmesi ve sandıklara sahip çıkması çağrısını yineledi.