Erzincanda tarafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı

Erzincanda tarafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı

Erzincan'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken 7 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza bugün saat 08:30 sıralarında Erzincan-Sivas Karayolunun 50 kilometresinde meydana geldi. Kazada Sivas istikametinden

Erzincan'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza bugün saat 08:30 sıralarında Erzincan-Sivas Karayolunun 50 kilometresinde meydana geldi. Kazada Sivas istikametinden Erzincan istikametine gelmekte olan Mehmet Daşdemir(24) yönetimindeki 16 HCM 39 plakalı hususi oto ile Erzincan istikametinden Sivas istikametine gitmekte olan Zülfikar Akça(37) yönetimindeki 25 FU 053 plakalı aracın şeridine geçerek kafa kafaya çarpıştı.

Kazada 16 HCM 39 plakalı araçta bulunan Besra Daşdemir olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü Mehmet Daşdemir, İbrahim Özaceb, Bedriye Özaceb ise yaralandı. Kazada 25 FU 053 plakalı araçta bulunan sürücü Zülfikar Akça, eşi Asuman Akça, Arda Akça ve Memduh Eren Akça olmak üzere toplam 7 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN