Ortaca Ak Partiden Tıp Bayramı Ziyareti

Ortaca Ak Partiden Tıp Bayramı Ziyareti

AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ortaca Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

- AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ortaca Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Mesut Yazan, İlçe Kadın Kolları Başkanrı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ortaca Devlet Hastanesine bir ziyarette bulundı. AK Parti heyeti getirdikleri pastayı parti yöneticileri ve Başhekim ile birlikte kesip, Tıp Bayramı’nı kutladır.

Hastane Başhekimi Zafer Kemal Çelebi; yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu ince düşünce ve nezaketlerinden dolayı Akparti İlçe teşkilatını kutluyorum. Bizleri unutmadıkları için minnet duygularımı sunuyorum. Zor şartlarda çalışıyoruz. Şartlarımızın iyileşmesi temennisi ile tüm meslektaşlarımın bayramını kutluyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan da, Tıp çalışanlarının zor ama özverili bir meslek icra ettiğine dikkat çekerek; “ Yaşanılan bazı zorluklara rağmen, Tıp çalışanlarının en iyi şekilde görevlerini yerine getirmeye çalıştığını bilindiği gibi yeni bir hastane projemiz var. Buranın bir an önce hayata geçirilerek hem sizlerin daha iyi bir ortamda çalışmanızı; hem de Ortaca halkımızın daha iyi ve ferah mekanlarda daha iyi şartlarda hizmet alacağı günlerin yakında olduğu müjdesini vermek itiyorum. Bu vesile ile tüm tıp çalışanlarının bayramını kutluyorum” dedi.