Şahbudak, Kadın Ve Gençlik Kolları İle Bir Araya Geldi

Şahbudak, Kadın Ve Gençlik Kolları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Özalp Şahbudak, Ak Parti İl Gençlik VE Kadın kolları toplantısına katılıp hem gençlerle hem de hemcinsleri ile bir araya geldi. Yeni ufukların gençlerle...

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Özalp Şahbudak, Ak Parti İl Gençlik VE Kadın kolları toplantısına katılıp hem gençlerle hem de hemcinsleri ile bir araya geldi. Yeni ufukların gençlerle açılacağını belirten Serpil Özalp Şahbudak, hemcinslerinin yanı sıra şimdiden önemli bir kararın arifesinde olan gençlerden destek istedi.

Aydın İl Kadın Kollarının toplantısına katılan Serpil Özalp Şahbudak önemli bir genel seçim geçireceklerini belirterek, bayan dava arkadaşlarının seçimlerde aktif çalışmasının öneminden bahsetti. Seçimlerde tüm teşkilatların, aday adaylarının ve adayların koordineli ve aktif bir şekilde çalışması gerektiğini belirten Serpil Özalp Şahbudak, “Adaylar açıklandıktan sonra tüm kesimlerin birlik olup, kurumsal düşünerek çalışılması durumunda arzu edilen başarının yakalanacağına inancım tamdır. Bu süreçte Ak Partiye gönül veren herkesin üstüne düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum” diyerek İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut’a ve yeni yönetime başarı dileklerini sundu.