Şanlıurfa Piazza’da İncirli Romantizm

Şanlıurfa Piazza’da İncirli Romantizm

Televizyondaki deki bir müzik yarışmasında söylediği "İncir" adlı romantik şarkısı uzun bir süredir dillerden düşmeyen ve geçen yılki "Altın Kelebek"...

Televizyondaki deki bir müzik yarışmasında söylediği "İncir" adlı romantik şarkısı uzun bir süredir dillerden düşmeyen ve geçen yılki "Altın Kelebek" ödüllerinden birinin sahibi olan İlyas Yalçıntaş, en güzel şarkılarını Şanlıurfa Piazza ziyaretçileriyle söyledi.

Kısa zamanda büyük hayran kitlesini yakalayan yakışıklı yorumcu İlyas Yalçıntaş, "Sevgililer Günü" kapsamında, Piazza'nın Buz Pisti'nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Katıldığı bir yarışmasında sesini milyonlara duyuran, "İncir" adlı şarkısıyla müzik listelerinde ilk sıralara yerleşen İlyas Yalçıntaş, yoğun tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle sahneye çıktı.

SEVGİLİLER GÜNÜ ROMANTİZMİ

Kaliteli ve hesaplı alışveriş fırsatlarının yanı sıra özel gün ve haftaların anlam ve önemine uygun etkinliklerin düzenlendiği Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, "Sevgililer Günü" romantizmi İlyas Yalçıntaş'la esti.

İNCİRİ İKİ KEZ OKUDU

Olmazsa Olmazımsın, Sadem, İçimdeki Duman, İncir ve Nefes adlı şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren genç sanatçı, Şanlıurfalıların hem kulaklarına hem de ruhlarına hitap etti.

İncirler olana kadar kalsaydın bari nakaratlarıyla dillerden düşmeyen şarkısını yoğun istek üzerine iki kez seslendiren İlyas Yalçıntaş, daha sonra sevenlerine bol bol imza dağıtarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

SELFİE ÇEKTİ

Şanlıurfalı hayranları, konseri ve imza günü programı bitmesine rağmen genç şarkıcıyı bırakmak istemediler. Yoğun tezahüratlar karşısında izleyenleriyle bu mutlu anını ölümsüzleştirmek isteyen genç sanatçı, cep telefonu ile buz pistinin dört tarafını gezerek, selfie çekti.