Şehitkamil Belediyesinden Nihat Hatipoğlu İle Gönül Sohbetleri Programı

Şehitkamil Belediyesinden Nihat Hatipoğlu İle Gönül Sohbetleri Programı

Şehitkamil Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla, 14 Aralık Cuma günü ‘Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri’ programı düzenliyor.

- Şehitkamil Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla, 14 Aralık Cuma günü ‘Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri’ programı düzenliyor.

Muharrem ayı dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi'nin organizasyonunda, 14 Aralık Cuma günü saat 18.30’da Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ‘Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri’ programında Gaziantepliler ile buluşacak olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dini konularda bilgiler vererek merak edilen tüm soruları yanıtlayacak, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) yüce ahlakından da bahsedecek.

PROGRAMA TÜM GAZİANTEPLİLER DAVETLİ

Vatandaşların yararına olan tüm konularda sık sık organizasyonlar tertip ettiklerini söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın yararına olan tüm konulara sıcak baktık. Zaten amacımız da vatandaşlarımızın mutlu olmalarını sağlamaktır. Her alanda hizmet üretmeye gayret gösterirken, sosyal ve kültürel anlamda da önemli organizasyonlara imza attık. Bizim işimiz sadece yol, asfalt veya kanalizasyon yapmak değil. Bizim işimiz her alanda vatandaşımızın huzur ve mutluluğunu sağlamak, onlara kaliteli yaşam alanları sunmaktır. Vatandaşlarımızın sosyalleşmeleri için de zaman zaman önemli sanatçı ve katılımcıların yer aldığı konferans ile konserler düzenliyoruz. 14 Aralık Cuma günü saat 18.30’da da Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda ‘Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri’ programını gerçekleştireceğiz. Tüm Gaziantep halkımız programımıza ücretsiz olarak davetlidir" dedi.

Kaynak: DHA