Bolu Haberleri

Bolu'da çok konuşulacak karar: Yabancı uyruklulardan 10 kat fazla ücret alınacak Komşuların kavgası kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı
Bolu'da bioenerji fabrikasında yangın Komşu kavgasında kan aktı! Dakikalarda kopan parmağı aradılar Bolu'da sudan zehirlenen 30 kişi hastanelik oldu Bolu Dağı Tüneli'nde trafik durdu!
Bolu'da turizm çalışanlarına aşılama Kazadan kaçmaya çalıştı, kendini böyle ele verdi! Bolu'da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı Bolu'da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı Bolu'da FETÖ operasyonu Koronavirüsün yasakları bir ilimizde geri geldi! TEM'de otobüsten atılan genç feci şekilde can verdi Bolu’da faciadan dönüldü! Yaralılar var O ilde vaka sayısı üç haftada ikiye katlandı Bolu'da yangın paniği! Görenler dışarı koştu Bir il daha alarm veriyor! Vaka sayısı bir haftada yüzde 75 arttı Bolu'da tartışma yaratan ''ayı'' heykeli Jandarma komutanından Ülkü Ocakları'na ziyaret İşte Türkiye'nin en soğuk ili: Sıcaklık eksi 32'ye düştü Hasta yakını acil servisi savaş alanına çevirdi! Bolu'da sağlık ekibine silahlı saldırı! Evde sahte içki yine can aldı! Bolu Dağı beyaza boyandı!