Cinsel saldırı Haberleri

Gözyaşlarıyla anlattı: ''Ben bir cinsel saldırı mağduruyum'' Sahte gelin olayı başka bir rezaleti ortaya çıkardı! Yayın sonrası gözaltı!
Tecavüze uğradı, intihara kalkıştı, engelli kaldı... Her satırı korkunç! Gülay'ın katillerinden biri hala kayıp! Her satırı iğrenç! Tecavüz ettiği öz kızından bir de çocuğu varmış! Temizlikçi kadına tecavüz tuzağı! İğrenç olayda karar çıktı
''Kargocuyum'' deyip girdiği evde kadına tecavüz etti! Otelde tecavüz ve gasp dehşeti! Gözaltılar var Eski HDP'li Tuma Çelik hakkında ''cinsel saldırı'' iddianamesi Mide bulandıran olay! Markette genç kıza cinsel organını gösterdi ''Öğrenci Bilgi Formu'' 8 yıllık cinsel saldırıyı ortaya çıkardı Buzağıya tecavüz eden sapık cezasız kaldı Genç kadını öldürmekten beter etti! İşte verilen ceza Dünyaca ünlü yetişkin sitesinde yüz kızartan inceleme! CHP'de cinsel saldırıdan tutuklanan cezası belli oldu Görme engelli kadına cinsel saldırıda bulunan sanığa 21 yıl hapis Genç kadına iğrenç tuzak! Kendilerini polis olarak tanıtıp... Liseli Gamze'nin ölümünde şoke eden ayrıntı Metrobüste cinsel saldırı davasında yeni gelişme Dizi setinde cinsel saldırı davasında yeni gelişme Kan donduran olay! Otomobilden indirdikleri kadını dövüp tecavüz ettiler Evinde ölü bulunan yaşlı kadının kahvesine uyuşturucu hap atıp... Metrobüste cinsel saldırı skandalı! Savcının mütalaası dikkat çekti Sapık jinekolog oğlunun kız arkadaşını da taciz etmiş!