Grip Haberleri

Bakan Koca açıkladı: Hastaneye başvuran 15 hastadan 1'i... Yeni salgın başladı; vaka sayısı artıyor! İşte en riskli gruplar
Bilim Kurulu Üyesi: ''4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz'' Kış günlerinde bu besinleri tüketen hasta olmuyor! Bağışıklık sistemini güçlendiriyor Bakan Koca açıkladı: Maskeler geri dönüyor! Beşiktaş kampından kötü haber!
Bilim Kurulu üyesi açıkladı: Deve gribi tehlike yaratır mı? Bir ilimizde eğitime 5 gün ''grip salgını'' molası Kış geldi, yeni kabusumuz belli oldu: Hastaneye başvurular 3-4 kat arttı Kabus geri döndü! Uzmanlar kırmızı alarm verdi Grip mi oldum yoksa korona mı derken... İşte yeni kabus! Grip deyip geçmeyin! İşte en riskli yaş grubu açıklandı Grip aşılarında eczaneden satış başladı 65 yaş üstü ve kronik hastalar için yeni aşı kararı Bakan Koca sosyal medyadan duyurdu: Grip aşıları e-Nabız'da 65 yaş üstü ve kronik hastalar için grip aşısı uygulamaya açıldı! Ne koronavirüs ne de maymun çiçeği virüsü! Bu yılki kabusumuz da bu! Bir bu eksikti: Yeni salgın açıklandı, bu belirtilere dikkat! Sonbahar için ''ikiz salgın'' alarmı Grip mi, nezle mi, Covid-19 mu ? Bilim Kurulu üyesi açıkladı Grip olduğunuzu sanıyorsunuz ama... Maske zorunluluğu kalkınca eski kabus geri döndü Korona mı grip mi? İşte Koronavirüs ve mevsimsel alerji farkları Uzman isim açıkladı: Koronavirüse ne zaman ''grip'' muamelesi yapabileceğiz?