İlaç Haberleri

Anne-kıza ilaçlı menemen tuzağı! 1 kilo altınla kayıplara karıştı Özbek kadın, anne- kızı uyku ilacı kattığı menemenle uyutup, 1 kilo altını çaldı
Korona tedavisinde kullanılıyor! Koruyuculuk oranı belli oldu Koronavirüs ilacı, o hastalığın tedavisinde sonuç verdi Resmi Gazete'de yayımlandı! O ilaç ücretsiz verilecek Erdoğan imzaladı; sigarayı bırakmak isteyenlere ücretsiz!
Doktor yazısını okuyamayınca... İstanbul'da şoke eden olay! Kanadalılar Türkiye'den balon balığı aldı Kanser ilacı yerine vitamin verip gerçek ilaçları çaldılar Koronavirüse karşı geliştirilen hap insanlarda test edilmeye başlandı PKK'ya ilaç gönderen şebekeden akılalmaz savunma Covid-19 aşısını üreten şirketten ilaç müjdesi! Deksametazon, bir milyon koronavirüs ölümünü engelledi Koronavirüste yeni umut: Ölümleri yüzde 85 azaltıyor Pankreas kanseri tedavisi için Boğaziçi’nden nano ilaç Koronada yeni ilaç müjdesi! Ölümleri yüzde 85 azaltıyor Köpeğe ilaç yazmayan aile hekimlerine soruşturma Keymen İlaç'tan ''bedava aşı'' açıklaması Covid-19 aşısı yerine hap geliyor Gel de çıldırma! ''Nur topu gibi'' bir zammımız daha oldu! Hem de %20! Koronavirüse karşı yeni ilaç: Hem gelişimini hem bulaşmasını engelledi Yeni aşı ve ilaçların denemeleri burada yapılacak Obezite tedavisinde mucize ilaç İstediği ilacı yazmadı diye doktora saldırdı!