Kapalı çarşı altın gümüş Haberleri

Piyasalar alev alev: Dolar 8,5 TL'ye, Euro 10 TL'ye dayandı! Altına el değmiyor! Siz uyurken dolar uyumuyordu! Dolar/TL'de 8,13 de görüldü!
Dolar, Euro ve altın Erdoğan'ı dinlemedi! Kritik sınır da aşıldı Borsa'da 35 milyar dolarlık deprem! Altın, Dolar ve Euro'da kritik sınırda! Erdoğan konuştu, piyasalar uçtu! Dolar 8 TL'yi test ediyor! Döviz ve altın yükselişte! Borsada rüzgar tersine döndü
Bir anda uçan Dolar, Euro ve altında dalgalanma sürüyor Merkez'in faiz kararı sonrası, altın, dolar ve euro dibi gördü! Merkez faiz kararını verdi; dolar, euro ve altın çakıldı! Faiz kararına 1 kala dolar, euro ve altın kritik sınırda! Dolar, Euro ve altın ibreyi yeniden yukarı çevirdi! Dolar, Euro ve altın yeniden kritik sınırda! İşte ekonomik reform paketine piyasaların ilk tepkisi Piyasalar düşüşe geçti! Altın, dolar, euro kritik sınırda Piyasalarda yeni zirve! Dolar, Euro ve altın aldı başını gidiyor! Döviz 2021'in rekorunu kırdı! Dolar, euro ve altın uçtu! Piyasalar yine ''aldı başını gitti''! Dolar, euro ve altın uçtu! Uçtu uçtu, Dolar uçtu, Euro uçtu, altın uçtu! Enflasyon rakamları sonrası dolar, euro ve altında son durum Dolar, Euro ve altın ''normalleşme''yi böyle karşıladı! İşte ilk rakamlar Büyüme rakamları sonrası Dolar, Euro ve altın kritik seviyede! Piyasalarda ara mola! Dolar, Euro ve Altın bir anda düştü! Altın, Dolar ve Euro'da kritik eşik geçildi! Erdoğan ''rezervleri kullandık'' dedi; altın, dolar, euro yükselişe geçti!