Kapalı çarşı altın gümüş Haberleri

Dolar, Euro, altın, gümüş... Piyasalar yükselişini sürdürüyor! Piyasalar yükselişe geçti! Dolar 7 TL'yi aştı, altın ve Euro da yükseliyor!
Dolar, Euro, Sterlin, Altın... Piyasalar dibe indi! Merkez'in faiz kararı sonrası Dolar ve Euro'da son durum Altın fiyatları resmen eridi! Kritik seviyenin altında Altın da dolar da güneş görmüş kar gibi eridi! Düşüş sürecek mi ?
Dolar, 6 ayın ardından ilk kez 7 liranın altında! Piyasalardaki düşüş sürüyor! Dolar, euro ve altın eridi Piyasalardaki düşüş sürüyor! Dolar, euro ve altın eridi Döviz ve altında dikkat çeken hareketlilik Piyasalar hareketlendi! Döviz ve altın yükseliyor Dolar, euro, sterlin ve altın fiyatları fena çakıldı! Piyasalarda düşüş hızlandı! Altın, dolar, euro ve sterlin çakıldı Enflasyon sonrası Dolar, Euro ve altında düşüş hızlandı! Piyasalarda rüzgar tersine döndü! Dolar yükselişe geçti Türk Lirası değer kazanmaya devam ediyor! Döviz ve altın çakıldı Borsa İstanbul da, altın da, dolar da, euro da çakıldı! Faiz kararı sonrası dolar, euro ve altın çöktü! Büyük düşüş Borsa'da büyük düşüş! İşte piyasalardan güncel rakamlar Piyasalar çöktü: Dolar ve Euro'da büyük düşüş! Faiz kararı sonrası dolar, euro ve altın eridi! Faiz kararı sonrası dolar, euro ve altında son durum Merkez'in faiz kararı öncesi piyasalarda dikkat çeken hareketlilik Borsadan yeni rekor geldi! Dolar, Euro ve altın ise yatay seyirde